Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ
250γρ. Βούτυρο
200γρ. Άχνη ζάχαρη
40ml. Κονιάκ
50γρ. Κακάο
250γρ. Μπισκότα, σπασμένα σε μικρά κομματάκια
100γρ. Καρύδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Λιώνουμε το βούτυρο και στη συνέχεια ρίχνουμε την άχνη, το κακάο, το κονιάκ και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Μετά προσθέτουμε τα μπισκότα και και την καρύδα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ένα μείγμα. 
  • Βάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα αφού προηγουμένους την έχουμε καλύψει με μεμβράνη ή λαδόκολλα. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για 3 ώρες περίπου. Επίσης αν χρειάζεται να το σερβίρουμε πιο γρήγορα μπορούμε να το βάλουμε στην κατάψυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: