ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ
4 Αβγά
80ml. Γάλα
60γρ. Τριμμένο τυρί
50γρ. Βούτυρο
40γρ. Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Αβγά
80ml. Γάλα
60γρ. Τριμμένο τυρί
50γρ. Βούτυρο
40γρ. Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το βούτυρο μέσα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
- Χτυπάμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι.
- Με μία ξύλινη κουτάλα ξεκολλάμε από τα τοιχώματα το αβγό φέρνοντας το προς το κέντρο του τηγανιού.
- Όταν πάρει χρώμα από τη μία μεριά την γυρίζουμε προσεκτικά από την άλλη με τη βοήθεια ενός πιάτου. Την αφήνουμε να πάρει χρώμα και από την άλλη πλευρά και σερβίρουμε την ομελέτα ζεστή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: