ΥΛΙΚΑ
8 Πράσινες πιπεριές
1 Κιλό ντομάτες
1/2 Ματσάκι μαϊντανό
4 Κρεμμύδια
1 Καυτερή πιπεριά
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Ποτήρι λευκό κρασί
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το λουκάνικο σε κομμάτια και το σοτάρουμε μαζί με το κρεμμύδι που έχουμε ψιλοκόψει στο ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά.
- Βάζουμε τις πιπεριές και το πολτό σκόρδου.
- Βάζουμε και ανακατεύουμε τη φρέσκια ντομάτα που έχουμε προηγουμένως τρίψει και το λευκό κρασί. Αλατοπιπερώνουμε.
- Λίγο πριν τελειώσει το φαγητό ρίχνουμε πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: