Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

ΡΙΓΑΝΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ
3 Κουταλιές σούπας ρίγανη
3 Πατάτες βρασμένες
2 αβγά
Αλεύρι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Λιώνουμε τις πατάτες μέσα σε ένα μπολ βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το αλεύρι και ζυμώνουμε καλά. Πλάθουμε τους κεφτέδες, το αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: