Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

ΚΕΙΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

ΥΛΙΚΑ
 1 1/4 Κούπες ζάχαρη
2 Αβγά
Φλούδα από 3 μανταρίνια
200ml. Ελαιόλαδο
1 Πρέζα αλάτι
200γρ. Γιαούρτι
400γρ. Αλεύρι
Χυμό από 1 μανταρίνι
ΕΚΤΕΛΕΗ

  • Πολτοποιούμε τις φλούδες μανταρινού μαζί με τη ζάχαρη.
  • Τα βάζουμε στο μίξερ μαζί με τα αβγά και χτυπάμε καλά, προσθέτουμε σιγά σιγά προσθέτοντας σταδιακά όλα τα υλικά με τελευταίο το αλεύρι. Αν η ζύμη γίνει πολύ σφιχτή προσθέτουμε λίγο χυμό μανταρίνι. Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: