Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό για τηγανιά
1 Πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 Πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 Πιπεριά κίτρινη ψιλοκομμένη
2 Ποτήρια νερού χυμό πορτοκάλι
Ελαιόλαδο
1/2 Πορτοκάλι τριμμένο στο τρίφτη
Κόκκινο πιπέρι
Αλάτι
Δενδρολίβανο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά το κρέας. Ρίχνουμε τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού και το δενδρολίβανο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά σκεπάζουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε για 45 λεπτά να μαλακώσει το κρέας. Προσέχουμε αν χρειαστεί να συμπληρώσουμε νερό. Λίγο πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά προσθέτουμε αλάτι, το κόκκινο πιπέρι και το τριμμένο πορτοκάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: