Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΚΕΙΚ ΜΗΛΟΥ ΚΑΝΕΛΑΣ

ΥΛΙΚΑ
4 Αβγά
150γρ. Βούτυρο
1 1/2 Ποτήρι ζάχαρη
1 1/2 Ποτήρι αλεύρι
3 Πράσινα μήλα κομμένα σε κυβάκια
Χυμό από 1 λεμόνι
Κανέλα
1 Βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Περιχύνουμε τα μήλα με το χυμό λεμονιού και τα πασπαλίζουμε με κανέλα. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Προσθέτουμε τη βανίλια. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη πολύ καλά, προσθέτουμε τους κρόκους και συνεχίζουμε το χτύπημα.
  • Προσθέτουμε το αλεύρι και τα μήλα. Προσθέτουμε τη μαρέγκα και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις. Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μία ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: