Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ
1 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Πρέζα αλάτι
1 Αβγό χτυπημένο
Λάδι για το τηγάνι
Μέλι
Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι προσθέτουμε το αβγό και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μία σφιχτή ζύμη. Την ανοίγουμε σε φύλλο και την κόβουμε σε στρογγυλά κομμάτια. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να χρυσίσουν. Σερβίρουμε με μέλι και κανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: