Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΑΒΓΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
4 Αβγά
Μπούκοβο
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
50γρ. Κεφαλογραβιέρα κομμένη σε κυβάκια
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τη ντομάτα. Αλατίζουμε και ρίχνουμε τα αβγά, προσέχουμε να μη διαλυθούν, χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ρίχνουμε το τυρί και το μπούκοβο, μαγειρεύουμε μέχρι να πήξουν τα αβγά. Πασπαλίζουμε με πιπέρι και μαϊντανό και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: