Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
700ml. Φρέσκο γάλα
500γρ. Καλαμποκάλευρο
1/2 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
250γρ. Φέτα σε τρίμματα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τον άνηθο και το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και τη φέτα και ανακατεύουμε καλά.
  • Ζεσταίνουμε το γάλα και το ρίχνουμε στο μπολ εναλλάξ με το αλεύρι. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα παχύρευστο χυλό. Λαδώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε το χυλό, ρίχνουμε λίγο λάδι από πάνω. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: