Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

ΜΠΑΤΖΙΝΑ

ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό αλεύρι
2 Κολοκυθάκια τριμμένα
150γρ. Φέτα σε τρίμματα
1 Αβγό
Λίγο ελαιόλαδο
4 Κουταλιές σούπας γάλα
Αλάτι
Λίγο βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Τρίβουμε και στραγγίζουμε τα κολοκυθάκια. Τα βάζουμε σε ένα μπολ με το αλεύρι, το λάδι, το γάλα, 1 κουταλιά σούπας βούτυρο και τη φέτα. Χτυπάμε το αβγό και το ρίχνουμε στο μείγμα, αλατίζουμε.
  • Ανακατεύουμε καλά να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: