Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΤΥΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κουνουπίδι κομμένο σε φουντίτσες
100ml. Κρέμα γάλακτος
100γρ. Τριμμένα τυριά
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε το κουνουπίδι σε αλατισμένο νερό, να μη μαλακώσει πολύ. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τη κρέμα γάλακτος, το μοσχοκάρυδο, το πιπέρι και το πολτό σκόρδου. Σουρώνουμε το κουνουπίδι και το μεταφέρουμε στη κατσαρόλα με τη κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε ελαφρά και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά. Αδειάζουμε το μείγμα σε πυρίμαχο σκεύος, πασπαλίζουμε με τα τυριά και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: