Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Χυμό από 2 λεμόνια
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Ποτήρι λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε. Σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να είναι έτοιμο, αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το χυμό από τα λεμόνια και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: