Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Πιπέρι
Θυμάρι
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Τριμμένο τυρί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό να γίνουν al dente και τα στραγγίζουμε.
  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε το θυμάρι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  • Προσθέτουμε τα μακαρόνια. Ανακατεύουμε και περιχύνουμε με το χυμό του λεμονιού. 
  • Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό πασπαλίζοντας με τριμμένο τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: