Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΡΟΤΟΥ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
500γρ. Τριμμένα καρότα
400γρ. Μανιτάρια σε φέτες
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια. 
  • Προσθέτουμε τα καρότα, το πολτό σκόρδου, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε τη σάλτσα σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με τριμμένο τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: