Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Πατάτα καθαρισμένη και κομμένη
1 Κιλό φασολάκια
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
1 Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
200γρ. Χυμό ντομάτας
Πάπρικα καπνιστή
1 Κουταλιά της σούπας κέτσαπ
2 Κουταλιές σούπας ξίδι
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε και καθαρίζουμε τα φασολάκια. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία αντικολλητική κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι, την πατάτα και τις πιπεριές. Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου και τα φασολάκια. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε τις ντομάτες.
  • Ρίχνουμε την πάπρικα και το χυμό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε για 30 λεπτά. Προσθέτουμε την κέτσαπ. το ξίδι και το βαλσάμικο, συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 15 λεπτά και είμαστε έτοιμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: