Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό αγκινάρες
1 Κρεμμύδι τριμμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1/2 Κιλό γιαούρτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις τρίβουμε με λεμόνι και τις χαράζουμε στα τέσσερα. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις αγκινάρες και νερό να τις σκεπάζει, αλάτι και πιπέρι. Κλείνουμε το καπάκι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά. Περιχύνουμε τις αγκινάρες με το γιαούρτι ανακατεύουμε και σβήνουμε τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: