Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΤΕΜΠΕΛΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
6 Αβγά
100γρ. Φέτα τριμμένη
1 Λίτρο γάλα
100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
1 Λίτρο νερό
1/2 Κιλό μακαρόνια
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο λιωμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σ ένα πυρίμαχο σκεύος βάζουμε το βούτυρο. Ρίχνουμε τα μακαρόνια. Περιχύνουμε με το γάλα και το νερό. Πασπαλίζουμε με τη φέτα και το κεφαλοτύρι και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
  • Χτυπάμε τα αβγά και τα ρίχνουμε από πάνω.
  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200  βαθμούς για μία ώρα στον αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: