Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ
400γρ. Μπισκότα τύπου digestive
1 Κιλό γιαούρτι στραγγιστό
1 Γάλα ζαχαρούχο
140γρ. Βούτυρο λιωμένο
Χυμός από 1 λεμόνι
Ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Τρίβουμε τα μπισκότα στο multi τα βάζουμε σε μια λεκάνη ρίχνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε.
  • Τα στρώνουμε σε ένα ταψάκι και τα πατάμε για να έχουμε μία λεία επιφάνεια.
  • Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι με το ζαχαρούχο και το χυμό λεμονιού. και στρώνουμε τη κρέμα επάνω από τα μπισκότα. 
  • Πασπαλίζουμε με το ξύσμα λεμονιού και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 5 ώρες το λιγότερο πριν το κόψουμε για να σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: