Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΡΑΓΑΝΑ ΣΤΙΚΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ

ΥΛΙΚΑ
2 Μελιτζάνες
1 Φλιτζάνι αλεύρι
2 Κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
2 Αβγά χτυπημένα
10 Φρυγανιές τριμμένες
50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τις μελιτζάνες, τις κόβουμε σε μακρόστενα μπαστουνάκια και τις βάζουμε σε μπολ με νερό και αλάτι για 10 λεπτά. Τις στραγγίζουμε και τις στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί.
  • Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το κορν φλάουρ, σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αβγά και σε ένα τρίτο ανακατεύουμε την τριμμένη φρυγανιά με την παρμεζάνα και το αλατοπίπερο. 
  • Περνάμε τα μπαστουνάκια πρώτα από το αλεύρι, μετά από τα χτυπημένα αβγά και τέλος από το μείγμα της φρυγανιάς.
  • Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί για να αποβάλουν το λάδι που έχουν ρουφήξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: