Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κουταλιά σούπας μέλι
1 Βανίλια
1 Αβγό
250γρ. Αλεύρι
175γρ. Ζάχαρη μαύρη
100γρ. Βούτυρο
1/2 Κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, μέχρι να ασπρίσουν. Προσθέτουμε το μέλι, τη βανίλια και το αβγό και συνεχίζουμε το χτύπημα. Σ ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το προσθέτουμε λίγο λίγο ανακατεύοντας καλά. Πλάθουμε τη ζύμη σε ρολά και την αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει. 
  • Κόβουμε τα ρολά σε λεπτές φέτες τις οποίες βάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου στην οποία έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: