Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ

ΥΛΙΚΑ
400γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
200ml. Κρέμα γάλακτος
1/3 Φλιτζανιού ζάχαρη άχνη
Μέλι
Καρύδια χοντροκομμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε στο μίξερ τη κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη να γίνει σαντιγί. Ρίχνουμε λίγο λίγο το γιαούρτι και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για μισή ώρα στο ψυγείο.
  • Μοιράζουμε τη μους σε ποτήρια ή μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι και τα καρύδια και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: