Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ

ΥΛΙΚΑ
375γρ. Αλεύρι
200γρ. Μαργαρίνη
125γρ. Ζάχαρη
1 Αβγό
1/2 Κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
3 Φακελάκια βανίλια
1 Αβγό για επάλειψη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε πολύ καλά όλα τα υλικά στο μίξερ για 10 λεπτά.
  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Πλάθουμε τα κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλουμε και τα βάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου στην οποία έχουμε στρώσει μία λαδόκολλα. Χτυπάμε το αβγό με ελάχιστο νερό και μ ένα πινέλο αλείφουμε τα κουλούρια. Τα ψήνουμε για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: