Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΛΕΜΟΝΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Πακέτο μπισκότα
125γρ. Μαργαρίνη λιωμένη
400γρ. Γιαούρτι
1 Κουτί ζαχαρούχο γάλα
Χυμό από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Τρίβουμε τα μπισκότα και τα ενώνουμε με τη μαργαρίνη. Τα στρώνουμε σε μία ταρτιέρα και τη βάζουμε στο ψυγείο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το χυμό λεμονιού και το ζαχαρούχο γάλα.
  • Στρώνουμε τη κρέμα πάνω από τη βάση που έχει σφίξει και τη βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει και η κρέμα πριν κόψουμε και σερβίρουμε.
  • Εάν θέλουμε όταν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: