Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΑΜΠΟΥΛΕ

ΥΛΙΚΑ
250γρ. Πλιγούρι
1 Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο ελαιόλαδο
Χυμό από 2 λεμόνια
2 Ντομάτες κομμένες σε μικρά κομματάκια
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε το πλιγούρι με νερό και το αφήνουμε για μία ώρα. Το στραγγίζουμε καλά και το απλώνουμε σε μια πιατέλα. Κόβουμε τα υπόλοιπα υλικά, βάζουμε το πλιγούρι σε μια σαλατιέρα μαζί με όλα τα υπόλοιπα λαχανικά και ανακατεύουμε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: