Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ


ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό φτερούγες
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Κουταλιά σούπας κέτσαπ
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Πάπρικα
Αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τις φτερούγες και τις σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί.
  • Τις βάζουμε σε ένα μπολ Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και τις βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.
  • Τις αραδιάζουμε πάνω στη σχάρα του φούρνου έχοντας ένα ταψί από κάτω και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά, στο γκριλ, ενώ όταν πάρουν χρώμα τις αναποδογυρίζουμε για να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές και να γίνουν τραγανές.΄
  • Εάν θέλουμε πριν σερβίρουμε περιχύνουμε με σος μπάρμπεκιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: