Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ
2 Λουκάνικα χωριάτικα
4 Πράσα
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε το λουκάνικο σε ροδέλες το βάζουμε στο τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο και το τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα. Το βγάζουμε σ ένα πιάτο και βάζουμε τα πράσα τα οποίο έχουμε καθαρίσει και κόψει σε κομμάτια. Σκεπάζουμε το τηγάνι και τα αφήνουμε να μαραθούν. Προσθέτουμε το λουκάνικο μαζί με λίγο νερό. Βάζουμε και τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά και να μείνει με το λάδι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: