Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΙΦΑΔΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια
1 Κιλό κρεμμύδια για στιφάδο
Ελαιόλαδο
1 Φλιτζάνι κόκκινο κρασί
2 Φύλλα δάφνης
Λίγο μπαχάρι
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και πλένουμε το κρέας. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια χύτρα και βράζουμε το φαγητό για 15 λεπτά. Αδειάζουμε το φαγητό σε γάστρα και ψήνουμε το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 2 1/2 ώρες. Προσέχουμε που και που αν υπάρχουν υγρά και αν χρειάζεται συμπληρώνουμε λίγο ζεστό νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: