Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΓΙΕΝ

ΥΛΙΚΑ
600γρ. Πατάτες baby κομμένες στα τέσσερα
Ελαιόλαδο
2 Κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
Μπούκοβο
Κύμινο
Αλάτι
400ml. Ζωμό κοτόπουλο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τις πατάτες και τις κόβουμε στα 4 χωρίς να τις ξεφλουδίσουμε. Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια σε μέτρια φωτιά. 
  • Τα βάζουμε σ ένα πιάτο. Βάζουμε στο ίδιο τηγάνι, τις πατάτες και το ζωμό.
  • Περιμένουν να βράσουν, προσθέτουμε το μπούκοβο, το κύμινο και το αλάτι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε τις πατάτες να σιγοβράσουν και να μαλακώσουν για 15 λεπτά.
  • Βάζουμε τις πατάτες, στο πιάτο με τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: