Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κουνουπίδι
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1/2 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
50γρ. Τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας
2 Αβγά
Αλεύρι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε το κουνουπίδι, το στραγγίζουμε, το πατάμε με ένα πιρούνι να λιώσει και το βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε αλεύρι τόσο ώστε να έχουμε ένα σφιχτό μείγμα που να μπορούμε να πλάσουμε. Βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι αλευρώνουμε τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε. Τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να φύγει το περίσσιο λάδι και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: