Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ
2 Κουταλιές μπέικιν πάουντερ
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
50γρ. Φέτα τριμμένη
1 3/4 Φλιτζανιού γάλα
1/4 Φλιτζανιού λιωμένο βούτυρο
3 1/2 Φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
2 Αβγά χτυπημένα
2 Κουταλιές σούπας ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, τον μαϊντανό και τη φέτα. Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτουμε στο αλεύρι χωρίς πολύ ανακάτεμα. Μοιράζουμε σε 12 φόρμες  βουτυρωμένες και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά περίπου. Ο όγκος θα διπλασιαστεί και όταν πάρουν χρώμα είναι έτοιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: