Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό παντζάρια
100γρ. Φέτα τριμμένη
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/2 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
3 Κουταλιά σούπας μπαλσάμικο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ξεφλουδίζουμε τα παντζάρια και τα πλένουμε σε άφθονο νερό. Τα τρίβουμε στη χοντρή πλευρά του τρίφτη και τα βάζουμε σε σουρωτήρι. Αλατίζουμε και τα πιέζουμε με τα χέρια μας για να βγάλουν τα υγρά τους. 
  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τα παντζάρια, ανακατεύουμε μέχρι να σοταριστούν.
  • Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1 λεπτό. Περιχύνουμε με το μπαλσάμικο και ανακατεύουμε τα παντζάρια να καραμελώσουν. Αδειάζουμε σε πιατέλα και προσθέτουμε το μαϊντανό, τη φέτα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: