ΥΛΙΚΑ
600γρ. Γαρίδες
100γρ. Αλεύρι
Λάδι για τηγάνι
1/2 Ποτήρι νερό παγωμένο
Λίγο αλάτι
Πιπέρι
1 Σφηνάκι ξίδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
600γρ. Γαρίδες
100γρ. Αλεύρι
Λάδι για τηγάνι
1/2 Ποτήρι νερό παγωμένο
Λίγο αλάτι
Πιπέρι
1 Σφηνάκι ξίδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά να ζεσταθεί και ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες ακαθάριστες. Ρίχνουμε το ξίδι και τις αφήνουμε να βράσουν για 3 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Αφήνουμε τις γαρίδες να κρυώσουν και τις καθαρίζουμε. Βάζουμε το αλεύρι, το πιπέρι και το αλάτι σε ένα μπολ και ρίχνουμε το νερό ανακατεύουμε να γίνουν χυλός. Βουτάτε τις γαρίδες στο χυλό και τις τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: