Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό πατάτες
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
Δενδρολίβανο
1/2 Ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τις πατάτες καλά. Τις βράζουμε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τις στραγγίζουμε τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε. Τις βάζουμε σε πυρέξ, τις ανακατεύουμε με το πολτό σκόρδου, τις περιχύνουμε με το λάδι και το λεμόνι και τις πασπαλίζουμε με το δενδρολίβανο και το πιπέρι. Τις ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: