Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΡΙΚΑΣΕ

ΥΛΙΚΑ
800γρ. Διάφορα μανιτάρια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Ποτηράκι λευκό κρασί
1 Μαρούλι ψιλοκομμένο
4 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1/2 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Αβγό
Χυμό από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα σοτάρουμε και αυτά ελαφρά και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το μαρούλι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά και μείνουν με τη σάλτσα τους κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  • Χτυπάμε το αβγό με το λεμόνι και αυγοκόβουμε το φαγητό, πασπαλίζουμε με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: