ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
4 Καρότα
2 Κουταλάκια γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε κομμάτια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μακαρόνια
4 Καρότα
2 Κουταλάκια γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε κομμάτια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τρίβουμε τα καρότα στον τρίφτη. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι, σοτάρουμε λίγο τα μανιτάρια και προσθέτουμε το πολτό σκόρδου, τα τριμμένα καρότα και λίγο νερό, αλατίζουμε και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Βράζουμε τα μακαρόνια τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με τριμμένο πικάντικο τυρί της αρεσκείας μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: