ΥΛΙΚΑ
250γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα
1/2 Λίτρο γάλα
50γρ. Ζάχαρη
4 Κρόκοι αβγών
5 Ασπράδια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα
1/2 Λίτρο γάλα
50γρ. Ζάχαρη
4 Κρόκοι αβγών
5 Ασπράδια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κομματιάζουμε τη σοκολάτα και τη βάζουμε να λιώσει σε μπεν μαρί μαζί με το γάλα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και αφήνουμε να κρυώσει λίγο.
- Προσθέτουμε τους κρόκους, ανακατεύοντας συνέχεια, και αφήνουμε τη κρέμα να κρυώσει λίγο ακόμη. Στο μεταξύ χτυπάμε τ ασπράδια σε μαρέγκα. Την ανακατεύουμε απαλά με την κρέμα, την μοιράζουμε σε μπολάκια και την βάζουμε στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: