Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΚΕΙΚ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ

ΥΛΙΚΑ
3 Αβγά
1 Ποτήρι κασέρι τριμμένο
2 Ποτήρια άσπρο τυρί τριμμένο
1/2 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 Νεροπότηρο λάδι
1 Κρασοπότηρο γάλα
1 Κουταλάκι γλυκού αλάτι
Όσο αλεύρι πάρει περίπου 750γρ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ ένα μπολ βάζουμε τα αβγά, το γάλα, το λάδι και τα χτυπάμε. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα με ξύλινη κουτάλα. Ρίχνουμε τον άνηθο, το άσπρο τυρί και το κασέρι και όσο αλεύρι χρειαστεί και προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Τα ανακατεύουμε μέχρι να σφίξει η ζύμη. Βουτυρώνουμε τη φόρμα του κέικ και πασπαλίζουμε με αλεύρι.
Ρίχνουμε τη ζύμη που έχουμε φτιάξει και το ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου. Τη πρώτη μισή ώρα δεν ανοίγουμε τη πόρτα του φούρνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: