ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Κιλό σουπιές καθαρισμένες
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1 Ποτήρι λευκό κρασί
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Κρεμμύδι σε φετάκια
2 Κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε ροδέλες
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
500γρ. Διάφορα χόρτα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 1/2 Κιλό σουπιές καθαρισμένες
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1 Ποτήρι λευκό κρασί
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Κρεμμύδι σε φετάκια
2 Κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε ροδέλες
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
500γρ. Διάφορα χόρτα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τις σουπιές, αφού τις έχουμε κόψει σε κομμάτια στο ελαιόλαδο και τις σοτάρουμε ελαφρά. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί και τις αφήνουμε να σιγοβράσουν για 25 λεπτά. Προσθέτουμε τη ντομάτα και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε στη κατσαρόλα τα χόρτα, το φρέσκο κρεμμυδάκια και τα μυρωδικά. Συμπληρώνουμε και αφήνουμε να βράσουν για άλλα 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: