ΥΛΙΚΑ
300γρ. Σολομό καπνιστό φιλέτο σε λωρίδες
300γρ. Σπαράγγια σε κομματάκια
300γρ. Άσπρα μανιτάρια σε φετάκια
1/4 Κούπας βούτυρο
1 Κούπας κρέμα γάλακτος
150γρ. Τριμμένο προβολόνε
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Άσπρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα σπαράγγια, τα μανιτάρια και το σκόρδο. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τη κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε το τυρί αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε τη σάλτσα ώσπου να πήξει. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα τοποθετούμε σε βαθιά σαλατιέρα, βάζουμε το σολομό με τα σοταρισμένα λαχανικά και περιχύνουμε με τη σάλτσα. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: