Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΕΛΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ
5 Μπουτάκια κοτόπουλου
100ml. Λάδι
1/2 Κιλό κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
Ρίγανη
Δεντρολίβανο
4 Φιλέτα αντσούγιας
100γρ. Ελιές σε ροδέλες
150ml. Μπίρα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χαράζουμε τα μπουτάκια σε και 2-3 σημεία και τα αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε σ ένα τηγάνι το λάδι να ζεσταθεί και τα σοτάρουμε.
  • Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν.
  • Ρίχνουμε τη μπίρα, τα μυρωδικά, τις ελιές και τις αντσούγιες.
  • Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε το φαγητό για 20 λεπτά. 
  • Συνοδεύουμε ιδανικά με ένα πιλάφι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: