ΥΛΙΚΑ
5 Μπουτάκια κοτόπουλου
100ml. Λάδι
1/2 Κιλό κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
Ρίγανη
Δεντρολίβανο
4 Φιλέτα αντσούγιας
100γρ. Ελιές σε ροδέλες
150ml. Μπίρα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
5 Μπουτάκια κοτόπουλου
100ml. Λάδι
1/2 Κιλό κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
Ρίγανη
Δεντρολίβανο
4 Φιλέτα αντσούγιας
100γρ. Ελιές σε ροδέλες
150ml. Μπίρα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χαράζουμε τα μπουτάκια σε και 2-3 σημεία και τα αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε σ ένα τηγάνι το λάδι να ζεσταθεί και τα σοτάρουμε.
- Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν.
- Ρίχνουμε τη μπίρα, τα μυρωδικά, τις ελιές και τις αντσούγιες.
- Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε το φαγητό για 20 λεπτά.
- Συνοδεύουμε ιδανικά με ένα πιλάφι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: