ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Κιλό χοιρινό σε μικρά κομμάτια
1/2 Ποτήρι λευκό κρασί
1/2 Φλιτζάνι βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 1/2 Κιλό χοιρινό σε μικρά κομμάτια
1/2 Ποτήρι λευκό κρασί
1/2 Φλιτζάνι βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας και το στραγγίζουμε καλά. Σ ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και τηγανίζουμε το χοιρινό να πάρει ένα όμορφο χρώμα. Ρίχνουμε το κρασί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να εξατμιστεί το κρασί. Προσθέτουμε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό, αλάτι, πιπέρι και το μπούκοβο, και το αφήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να βράσει το κρέας και να μαλακώσει.
- Σερβίρουμε ιδανικά με πατάτες τηγανιτές ή πιλάφι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: