ΥΛΙΚΑ
400γρ. Κάστανα
1 Πράσο
200γρ. Σελινόριζα
150γρ. Καρότα
60γρ. Βούτυρο
20ml. Κρέμα γάλακτος
1 Γλυκάνισο αστεροειδή
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
400γρ. Κάστανα
1 Πράσο
200γρ. Σελινόριζα
150γρ. Καρότα
60γρ. Βούτυρο
20ml. Κρέμα γάλακτος
1 Γλυκάνισο αστεροειδή
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χαράζουμε τα κάστανα σε κύκλους και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό λίγα λεπτά, μέχρι να μπορούμε να τους αφαιρέσουμε τη φλούδα. Κατόπιν τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα σε 2 λίτρα αλατισμένο νερό και προσθέτουμε το γλυκάνισο.
- Στη συνέχεια, κόβουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με βούτυρο για 5 λεπτά. Προσθέτουμε 750ml. νερό, αλάτι πιπέρι και τα μαγειρεύουμε για 30 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία.
- Όταν τα κάστανα έχουν βράσει τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ και τα ρίχνουμε στην έτοιμη σούπα λαχανικών, προσθέτοντας την κρέμα γάλακτος και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: