ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Φλιτζάνι πλιγούρι
2 Κουταλάκια γλυκού πολτού σκόρδου
Χυμό από 2 λεμόνια
1/2 Ματσάκι ψιλοκομμένο δυόσμο
1/2 Ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
4 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 1/2 Φλιτζάνι πλιγούρι
2 Κουταλάκια γλυκού πολτού σκόρδου
Χυμό από 2 λεμόνια
1/2 Ματσάκι ψιλοκομμένο δυόσμο
1/2 Ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
4 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το πλιγούρι και το σκεπάζουμε με ζεστό νερό. Το αφήνουμε για 20 λεπτά να φουσκώσει. Το στραγγίζουμε καλά. Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού, το πολτό σκόρδο και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Το αφήνουμε στην άκρη για περίπου μισή ώρα.
- Κατόπιν βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: