ΥΛΙΚΑ
500γρ. Λιγκουίνι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
100γρ. Ρκοφόρ θρυμματισμένο
150γρ. Κρέμα γάλακτος
100γρ. Καρύδια θρυμματισμένα
Παρμεζάνα τριμμένη
Πιπέρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Λιγκουίνι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
100γρ. Ρκοφόρ θρυμματισμένο
150γρ. Κρέμα γάλακτος
100γρ. Καρύδια θρυμματισμένα
Παρμεζάνα τριμμένη
Πιπέρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με το πολτό σκόρδου. Ρίχνουμε το ροκφόρ και ανακατεύουμε να λιώσει και στη συνέχεια ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε για λίγα λεπτά να δέσει η σάλτσα και ρίχνουμε τα καρύδια, λίγη από τη παρμεζάνα το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό προσθέτοντας προαιρετικά στο πιάτο μας παρμεζάνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: