ΥΛΙΚΑ
1/3 Κούπας λάδι
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
500γρ. Φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φετάκια
1 Καρότο σε ροδέλες
1/2 Κούπα κρασί λευκό
1 1/2 Κούπα κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
500γρ. Ταλιατέλες
Παρμεζάνα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/3 Κούπας λάδι
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
500γρ. Φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φετάκια
1 Καρότο σε ροδέλες
1/2 Κούπα κρασί λευκό
1 1/2 Κούπα κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
500γρ. Ταλιατέλες
Παρμεζάνα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι με το πολτού σκόρδου και προσθέτουμε τα μανιτάρια, το καρότο και ανακατεύουμε ώσπου να μαραθούν και να φύγει το νερό τους. Ρίχνουμε το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το οινόπνευμα. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι και το πιπέρι, το σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει η σάλτσα. Βράζουμε τις ταλιατέλες σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε μια πιατέλα περιχύνουμε με τη σάλτσα και ρίχνουμε μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: