ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πένες
1 Κονσέρβα τόνο σε νερό
1 Κονσέρβα κόκκινα φασόλια
100γρ. Αρακά
100γρ. Καλαμπόκι
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
Τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
Χυμό από 1 λεμόνι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
3 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Πένες
1 Κονσέρβα τόνο σε νερό
1 Κονσέρβα κόκκινα φασόλια
100γρ. Αρακά
100γρ. Καλαμπόκι
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
Τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
Χυμό από 1 λεμόνι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
3 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε αρκετά αλατισμένο νερό βράζουμε τις πένες ή άλλα ζυμαρικά που αρέσουν, τα στραγγίζουμε τα βάζουμε σε βαθιά σαλατιέρα, τα περιχύνουμε με λίγο λάδι για να μη κολλήσουν μεταξύ τους και τ αφήνουμε να κρυώσουν.
- Επίσης σε αλατισμένο νερό βράζουμε το καλαμπόκι και το αρακά για 5 λεπτά και αφού τα στραγγίσουμε τα ρίχνουμε στα ζυμαρικά μαζί με όλα τα υπόλοιπα ψιλοκομμένα λαχανικά.
- Μέσα στο χυμό λεμονιού βάζουμε το ελαιόλαδο και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα και περιχύνουμε τη σαλάτα μας. Βάζουμε το τριμμένο τυρί και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: