Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

ΦΑΡΦΑΛΕ ΜΠΟΣΚΑΓΙΟΛΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φαρφάλε ή άλλα ζυμαρικά
200γρ. Μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
250γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
200ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το μπέικον και το πολτό σκόρδου.
  • Προσθέτουμε τα μανιτάρια, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 λεπτά. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με θυμάρι.
  • Βράζουμε τα ζυμαρικά να γίνουν al dente.
  • Τα σουρώνουμε και σερβίρουμε και περιχύνουμε με τη σάλτσα και τριμμένο τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: