ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μπουκίτσες
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκό πολτό σκόρδου
250γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα στη μέση
Αλάτι
Πιπέρι
200ml. Κρέμα γάλακτος
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
500γρ. Πένες
100γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μπουκίτσες
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκό πολτό σκόρδου
250γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα στη μέση
Αλάτι
Πιπέρι
200ml. Κρέμα γάλακτος
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
500γρ. Πένες
100γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου.
- Προσθέτουμε το κοτόπουλο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Στο τέλος βάζουμε τα μανιτάρια, συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά. Ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος, συνεχίζουμε το μαγείρεμα για λίγα λεπτά να δέσει η σάλτσα, κατεβάζουμε από τη φωτιά ρίχνουμε την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά.
- Βράζουμε τις πένες τις στραγγίζουμε και σερβίρουμε μαζί με τη σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: