Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

ΜΑΝΙΤΑΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ
250γρ. Μανιτάρια λευκά ψιλοκομμένα
2 Κουταλιές σούπας αλεύρι
1 Αβγό
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Κρεμμύδι τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Βάζουμε σε ένα τηγάνι σπορέλαιο να ζεσταθεί καλά και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα. Μόλις πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: